Home / plusklas sluit af met rondje cultuur europa

plusklas sluit af met rondje cultuur europa

Tijdens de openingsact op het plein van basisschool Het Koloriet zagen de toeschouwers de midzomernachtdans (Zweden), Pinoccio (Italië), de Sirtakidans (Griekenland), Vaandelzwaaien op de muziek van het Goede Doel (België), Don Quichot tegen de windmolens (Spanje) en een echte doedelzakspeler (Groot Brittannië). Na afloop mochten de ouders en andere belangstellenden de expositie bewonderen waarbij de kinderen enthousiast konden vertellen over hun deelthema.

Meer info op www.plusklasommen.nl

Lees ook

Boerenmarkt Vilsteren

VILSTEREN – op zaterdag 18 september tussen 11.00 en 16.00 uur is er weer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.