pinkstertoernooi tennisclub ommen zeer geslaagd

  Annewies de Haan en Zwanet Rozema zijn geen onervaren vrijwilligers, beiden hebben in de loop van de jaren al heel veel uren doorgebracht in het clubhuis “Baan 7” op het sportpark Westbroek te Ommen. En op de tennisbaan, waar dit weekend 140 tennissers uit de wijde omgeving, hun krachten met elkaar konden meten. Afgezien van enkele heftige regenbuien, die zorgden voor extra oponthoud, verliep het toernooi vlekkeloos.

  De dames, die dit toernooi inmiddels al jaren organiseren, samen met een aantal andere vrijwilligers, hadden alles tot in de puntjes geregeld. De extra partytenten, met vlaggetjes en lampjes, zorgden samen met het prachtige weer, en het goed geluimde publiek, voor een supergezellige sfeer in en rond het clubhuis.

  Het Beeldentuin Witharen Pinkster Open toernooi trekt elk jaar meer deelnemers. Naast de Ommer tennissers waren er toptennissers uit Hardenberg, Dedemsvaart en Dalfsen. En net als vorig jaar een delegatie studenten uit Delft, die gedurende het weekend kampeerden op het terrein naast de banen.

  Op zondagmiddag rond zes uur werden alle winnaars door het enthousiaste raadslid Ilona Lagas in het zonnetje gezet. Het spektakel werd afgesloten door voorzitter, Louis van Vilsteren, die iedereen uitnodigde om op zaterdagmiddag 17 juni vanaf 13.00 uur het 60 jarig jubileum van de tennisclub mee te komen vieren. Speciaal voor die dag wordt een beach tennisveld aangelegd voor het Mini-Beach-Tennistoernooi, is er het Topper en Toppertjes toernooi en demos van tennisschool Drive. 

   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.