open dagen landjuweel de hoeven

  Door deze veelzijdigheid, is er voor iedereen veel te zien en te doen. Rond de boerderij kun je klein huisdieren zien zoals geiten, schapen, kippen, konijnen, varkens en een pony. Het bedrijf heeft een heerlijk terras,en is rustpunt voor fietsers en toeristen. Tijdens de Open dagen is er veel te proeven en te beleven en zijn er extra kinderactiviteiten.

  De groenten worden allemaal in de regio afgezet via groenteabonnementen, die wekelijks worden afgezet op afhaalpunten in verschillende woonwijken in de regio: Dalfsen, Nieuwleusen, Ommen, Zwolle. In de tas zitten vijf seizoensgroenten, die in de ochtend worden geoogst en ‘s avonds al op uw bord kunnen liggen. Onbespoten en langzaam gegroeid zonder kunstmest of toevoegingen. Aandacht, regen en zon zorgen voor een volle authentieke smaak. Meer weten of aanmelden voor een groententas? info@landjuweeldehoeven.nl

  In de boerderijwinkel zijn ook onze eigen zuivelproducten te koop en op het erf is een melktap aanwezig voor het tappen van echte melk.
  Elke dag zijn er tien deelnemers op de zorgboerderij, die vanuit hun eigen regio naar deze dagbesteding gaan. Ze brengen hun dag door met zinnige activiteiten , die seizoensgebonden en arbeid gerelateerd zijn. Ze helpen onder begeleiding mee met alle facetten op het bedrijf. Hierdoor ontstaat er een mooie balans tussen activiteit en rust, en een natuurlijke vorm van ontplooiing en beschermde “werkplek”. Mede door de kleinschaligheid komt mens, plant en dier hier tot zijn recht en kunnen natuurlijke processen ruimte krijgen. www.landjuweeldehoeven.nl

   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.