Home / nijuus van vrogger organiseert jaarlijkse fietstocht

nijuus van vrogger organiseert jaarlijkse fietstocht

Deze fietstocht start bij museum Palthehof en gaat via Westeinde, Punthorst en de Kievitshaar naar de Ommerschans. Bij de boerderij van de familie Hiemstra wordt een consumptie aangeboden en kunt u informatie krijgen over de Ommerschans. Daarnaast kunt u een bezoekje brengen aan de Pauperbegraafplaats.

Van daaruit gaat u terug door het buitengebied naar Nieuwleusen. Onderweg ziet u de interessante geschiedenis van deze omgeving in de bebouwing en in de samenstelling van het landschap. Iedereen met een gewone of elektrische fiets is welkom. Wie met een Union fiets meedoet krijgt en Unionspeldje cadeau. En het Union gedenkboek is die dag voor de deelnemers vooreen vriendenprijsje beschikbaar. Na de fietstocht is museum Palthehof vrij te bezoeken.

Lees ook

Vaccinatielocaties geopend voor registraties in gele boekje

REGIO – Meer dan 1.500 mensen hebben vorige week in regio IJsselland alsnog een registratie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.