nijuus van vrogger organiseert jaarlijkse fietstocht

  Deze fietstocht start bij museum Palthehof en gaat via Westeinde, Punthorst en de Kievitshaar naar de Ommerschans. Bij de boerderij van de familie Hiemstra wordt een consumptie aangeboden en kunt u informatie krijgen over de Ommerschans. Daarnaast kunt u een bezoekje brengen aan de Pauperbegraafplaats.

  Van daaruit gaat u terug door het buitengebied naar Nieuwleusen. Onderweg ziet u de interessante geschiedenis van deze omgeving in de bebouwing en in de samenstelling van het landschap. Iedereen met een gewone of elektrische fiets is welkom. Wie met een Union fiets meedoet krijgt en Unionspeldje cadeau. En het Union gedenkboek is die dag voor de deelnemers vooreen vriendenprijsje beschikbaar. Na de fietstocht is museum Palthehof vrij te bezoeken.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.