Home / nieuwe mat voor judovereniging salland

nieuwe mat voor judovereniging salland

Na een enorme inspanning wisten het bestuur en vrijwilligers voldoende stemmen te verzamelen voor de derde prijs. Vele Sallanders hebben bijgedragen aan deze actie en hielpen daarmee deze vereniging naar deze mooie prijs. De derde prijs is goed voor € 7.500 en daarmee voldoende voor een nieuwe mat inclusief nieuwe mattenwagens.

Onlangs leverde de leverancier de materialen af op de locatie Heidepark. Afgelopen maandag droeg Bert Boezelman namens Univé de nieuwe judomat, bestaande uit 120 deelmatten, formeel over aan verenigingsvoorzitter Werner Kieftenbeld. Hierna namen de JV Salland-trainers en judoka’s de mat officieel in gebruik.

Lees ook

Voetbal Dalfsen

ASC’62 verliest van Quick’20 uit Oldenzaal ASC’62 speelde de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Quick’20 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.