Home / multimate en jumper in lemelerveld pakken uit tijdens openingsweekend

multimate en jumper in lemelerveld pakken uit tijdens openingsweekend

In het pand aan de Kerkstraat zijn de afdelingen tuin, kleding en schoeisel flink uitgebreid en is vooral ruimte gecreëerd voor de komst van Jumper. Deze landelijke keten staat te boek als specialist op het gebied van diervoeding en dierbenodigdheden. Nadat Multimate de verkoop van keukens had afgestoten, kon hiervoor ruimte worden gemaakt.

De medewerkers verwachten een behoorlijke toeloop in het openingsweekend. “We krijgen nu al veel goede reacties. De komst van de Jumper is een aanwinst voor Lemelerveld en omgeving. Sterker nog: er is zelfs een groter assortiment dan voorheen voor honden, katten, knaagdieren, vissen, vogels, paarden, pluimvee, kleinvee en overig vee. En dan vind je onder één dak ook nog veel kleding, schoeisel, bemesting, planten en bekende merken als ForFarmers en Subli.”

Naast korting op bijna het gehele Multimate- en Jumper-assortiment zijn er die twee dagen diverse leuke demonstraties en activiteiten. Zo zijn de hondentrimsters Erna Hulsink en salon Trimsallabim op beide dagen aanwezig voor advies over wassen, trimmen en nagels knippen en een ‘kleine onderhoudsbeurt’ voor honden. Ook bestaat de mogelijkheid om een portretfoto van je huisdier te laten maken (vrijdag van 14.00 tot 19.00 uur) en is Dr. Woof (vrijdag van 11.00 tot 13.00 uur) te gast om hond, kat, konijn of fret te chippen of te vaccineren.

Lees ook

Aanvragen mantelzorgwaardering 2021

Gemeente Dalfsen waardeert inzet van de mantelzorgers met ‘Mantelzorgwaardering 2021’ DALFSEN – De gemeente Dalfsen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.