modderdag bij natuurbad heidepark

  De dag start om 09.30 uur en duurt tot ongeveer 14.30 uur. Er hebben zich inmiddels al enkele basisscholen aangemeld voor deze dag en ook is er een grote groep vrijwilligers die zal helpen tijdens deze eerste Lemelerveldse ModderDag. Er zal gewerkt worden in verschillende groepen (groep BSO, groep 1 t/m 3, groep 4 t/m 6 en groep 7 t/m 8).

  Voor iedere groep zijn passende spelonderdelen bedacht zoals zandtaartjes maken, voorwerken opzoeken in de modder, heksensoep maken, blote voeten pad, zandkastelen bouwen, verven met modder, glijbaan en natuurlijk diverse modderbanen! Daarna is er een verfrissende regendouche en kan er door de deelnemers vrij gezwommen worden. Benieuwd hoe de kinderen spelen met en in de modder? Iedereen is welkom om een kijkje te nemen. Vies worden mag!

  In 2013 is ModderDag voor het eerst in Nederland gehouden en vanaf 2016 wordt ModderDag georganiseerd door IVN, Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid. IVN wil kinderen de leukste natuurlessen van de hele wereld geven. Dat is nu leerzaam en leuk voor henzelf, en later van essentieel belang voor het behoud van onze natuur.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.