Home / mhc dalfsen zoekt hockeyvrienden

mhc dalfsen zoekt hockeyvrienden

De Dalfser hockeyclub aan de Gerner Es start een wervingsactie, waarbij alle jongens van de F, E en D teams 1 of meer vriendjes kunnen uitnodigen. Ze hebben een drietal enthousiaste trainers bereid gevonden om een speciale stoere jongenstraining te verzorgen in juni. Deze trainingen worden gehouden op:

Vrijdag 16 juni (16 – 17 uur) jongens F, leeftijd 6 t/m 7 jaar
Vrijdag 23 juni (16 – 17 uur) jongens E, leeftijd 8 t/m 9 jaar
Vrijdag 30 juni (16 – 17 uur) jongens D, leeftijd 10 t/m 12 jaar

Een stick is te leen van de club en alle deelnemers maken kans op het winnen van een nieuwe hockeystick! Binnenkort krijgen de jongensleden een flyer mee die ze als uitnodiging kunnen geven aan hun vriendje. Hierop staat de datum vermeld en hoe de jongens zich kunnen aanmelden. Heb je nu al interesse? Aanmelden gaat via hockeyvrienden@mhcdalfsen.nl.

Adres: Gerner Es 7a in Dalfsen

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.