Home / meisjes d2 kampioen

meisjes d2 kampioen

De meiden, onder de bezielende leiding van coach Jakob van Ommen en Marjon Paasman, hadden het zichzelf de afgelopen periode eigenlijk onnodig lastig gemaakt, waardoor het toch allemaal nog een beetje spannend werd richting het einde van het seizoen. Met, voorafgaand aan de laatste wedstrijd, slechts 2 punten voor op de nummer 2 was een gelijk spel in ieder geval minimaal nodig. Op doelsaldo was dit team voor de naaste concurrenten al lang niet meer in te halen.
 
Tijdens hun laatste wedstrijd hebben ze gelukkig weer met klinkende cijfers gewonnen van de tegenstander Zwolle (1-6), waardoor MD2 met recht kampioen 4e klasse is geworden. Door deze overwinning zal dit team hoogstwaarschijnlijk volgend jaar een klasse op gaan schuiven en dus in de 3e klasse uit gaan komen.
 
“het was alweer een tijdje geleden dat er een kampioenschap gevierd kon worden, de club is dan ook uitermate trots op deze fantastische prestatie” zegt Ruud Hijmans, voorzitter van MHCO. MHCO is een groeiende hockeyvereniging en biedt plaats aan jong en oud, jongens en meisjes, met leden uit Ommen maar zeker ook uit de diverse omliggende gebieden zoals o.a. Dedemsvaart, Balkbrug, Witharen, Den Ham en Lemele.

Lees ook

Versoepeling mogelijk op tijd voor de VechtdalTrail

OMMEN – Met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni is het weer mogelijk om evenementen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.