Home / medailleregen voor gvn turnsters

medailleregen voor gvn turnsters

In het eerste blok was het de beurt aan jeugd1 turnsters Eveline van den Bergh, Kim van Zwol en Iris Strijker. Het was hun eerste wedstrijd in de keuze oefenstof en dat maakte het een extra spannend. Alle dames hebben keurige oefeningen neergezet. Iris mocht zelfs twee keer het zilver meenemen, op het toestel brug en op sprong.

Tegelijkertijd turnde junior Fleur Stolte haar wedstrijd. Fleur draaide een top wedstrijd en mocht ook twee keer zilver meenemen. Zowel voor haar balk oefening als voor haar sprong.

Daarna was het de beurt aan junioren Esmé Strijker en Tamara Kok. Deze dames hebben tijdens deze wedstrijd een aantal nieuwe elementen uitgeprobeerd. Dit leverde mooie ervaringen op, maar helaas geen medailles.

In het derde blok mocht jeugd turnster Charlotte Middelkamp haar oefeningen laten zien. Charlotte heeft zichzelf naar een gouden medaille gesprongen.

Als laatste, maar zeker niet als minste, de senioren Jessica ten Kate en Renske Bijlenga. Samen meedoen op zeven onderdelen en zeven medailles meenemen. Een prestatie om trots op te zijn. Jessica had goud op brug en balk, zilver op vloer. Renske had goud op vloer en sprong, zilver op brug en brons op balk.
Een lange, maar mooie dag om op terug te kijken.

GVN sluit het wedstrijd seizoen af met een groepsspringwedstrijd op zaterdag 1 juli in Nieuwleusen.

Lees ook

Trainersduo bij USV

NIEUWLEUSEN – Voetbalvereniging USV uit Nieuwleusen maakte op de online nieuwjaarsreceptie de opvolgers van trainer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.