Home / mc de zweef rijdt pokerrun voor het goede doel

mc de zweef rijdt pokerrun voor het goede doel

Over de gehele dag worden er bij MC de Zweef 350 motorrijders verwacht. Vrijwilligers staan klaar om de hongerige motorrijders van eten te voorzien. Vanaf 8.30 uur verzorgt MC de Zweef een Engels ontbijt voor de rijders die daar starten. De start is vanaf 9.00 uur en de finish uiterlijk om 17:00 uur in Hoogeveen. De leden van MC de Zweef starten gezamenlijk om 10.00 uur. Ben je geen lid dan ben je ook van harte welkom om met De Zweef mee rijden.

De route en bij hoeveel clubs die je langs gaat mag je zelf bepalen. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00. De opbrengst van de pokerrun wordt gedoneerd aan de oncologische kinderafdeling van ziekenhuis Bethesda in Hoogeveen.

Hoe werkt het?
Bij elke club krijg je een stempel en een speelkaart in een dichte envelop. Deze envelop wordt opengemaakt bij de finish in Hoogeveen. Degene met de hoogste pokerkaarten wint een mooie beker met een kleine geldprijs. Hoe meer clubs je bezoekt hoe groter de kans is op een prijs. Bij minimaal 5 kaarten ding je mee naar een prijs.

Er doen 12 clubs mee: MC De Zweef, Nieuwleusen; Bikers Club, Meppel;Eastwood Oosterwolde; De Vlotterbak Steenwijk;NorthEastPolderBikers Kraggenburg; MC Genemuiden;CMA Hardenberg;DTC Daarle; Roving Spirit MC Slagharen;Motorclub Schoonebeek; MC Black Eagle Zwartemeer en de organiserende club MC Moterhead uit Hoogeveen.

Meer info vind je op www.mcdezweef.nl.

Lees ook

Verras een mantelzorger

DALFSEN – Tijdens de landelijke Dag van de Mantelzorg op 10 november worden zo’n 500 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.