maurits von martels presenteert tijdens midzomerfeest in marienheem

  Maurits von Martels legt in zijn presentatie de nadruk op de afnemende verbinding tussen boer en burger. Von Martels wil in de Kamer meer ‘boerenverstand’ omdat de onwetendheid over de agrarische sector afneemt. In zijn presentatie in Mariënheem zal hij uitleggen waar de agrarische sector voor staat en hij zal ingaan op de vooroordelen die er nog altijd over de agrarische sector heersen. Hiermee is zijn presentatie interessant voor zowel agrariërs als ‘gewone’ burgers.

  Maurits von Martels werkt als melkveehouder op zijn eigen boerderij, maar naast het werk als boer is hij ook actief in de politiek. Hij was jarenlang lid van gemeenteraad Dalfsen en de laatste jaren werkte hij daar als wethouder. Sinds de verkiezingen van maart dit jaar is Von Martels namens het CDA lid van de Tweede Kamer. Zijn slogan: “Méér boerenverstand in de Tweede Kamer”, sloeg duidelijk aan. Hij stond op plek 44 op de kandidatenlijst, maar hij wist vanuit de regio voldoende voorkeurstemmen binnen te slepen om alsnog een zetel te bemachtigen.

  Ontbijtshow
  De Midzomerbrunch is de voormalige Ontbijtshow en dit jaar is er voor het eerst gekozen voor een ander concept om voor wat verfrissing te zorgen. De brunch met koffie, warme broodjes en soep begint om 11:00 en kost €5,00 per persoon. Naast de presentatie van Von Martels vindt ook de grote verloting en de bekendmaking van de Midzomer Corona plaats.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.