Home / leerlingen van groep 7 8 cbs hoogengraven geslaagd voor ehbo cursus

leerlingen van groep 7 8 cbs hoogengraven geslaagd voor ehbo cursus

Afgelopen vrijdagmiddag 9 juni was voor hen de ‘examenmiddag’ en mochten de leerlingen laten zien dat ze de geoefende EHBO-vaardigheden beheersten. Alle leerlingen zijn geslaagd voor hun bewijs van deelname aan de EHBO-cursus. Van harte gefeliciteerd allemaal! De EHBO-cursus ‘EHBO leer je zo!’ is een EHBO-cursus van Het Nederlandse Rode Kruis voor de leerlingen van het basisonderwijs.

Rode Kruis Ommen promoot deze EHBO-cursus op de basisscholen binnen de gemeente Ommen. Rode Kruis Ommen vindt het belangrijk dat kinderen van het basisonderwijs al kennismaken met EHBO en biedt de cursus daarom volledig kosteloos aan. Heeft uw basisschool ook belangstelling voor de EHBO-cursus, neem dan contact op met Gerrit Kreeft, coördinator EHBO en basisonderwijs van Rode Kruis Ommen.

Contact: gerrit-kreeft@telfort.nl 

Lees ook

Een feestelijk muzikaal drieluik in Theater de Stoomfabriek

DALFSEN – In Theater de Stoomfabriek is afgelopen dinsdag het drieluik ‘Beethoven 251 jaar’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.