Home / lang lint van wandelaars door nieuwleusen

lang lint van wandelaars door nieuwleusen

Op advies van de landelijke wandelbond werd besloten om de eerste avond van de wandelvierdaagse te laten vervallen in verband met code geel van het KNMI en dreigend noodweer voor heel Nederland. “Achteraf viel het maandagavond mee, maar we hebben geen spijt van onze beslissing. Met kinderen neem je geen risico’s!” aldus de organisatie. De deelnemers hoefden de avond niet in te halen.

De laatste avond stond traditiegetrouw weer in het teken van een thema en dat was dit keer ‘Walt Disney’. Voor de meest origineel uitgedoste groepen was er een prijs. De aanmoedigingsprijs – in een vorm van een beker – is naar de 34 deelnemers en hun 34 begeleiders van de Hulstkampen gegaan. Ze hebben twee dagen meegedaan met een kortere route en waren allen naar het Walt Disney-thema verkleed.

De overige twee groepsprijzen met bijbehorende bekers gingen naar groep 6 van de Zaaier (Pinokkios) en groep 2 van de Zaaier (de Kleine Hiawatha ‘s). “Dankzij de medewerking van coördinatoren van de scholen, sponsoren, de muziekvereniging, vrijwilligers, USV, EHBO, ouders, begeleiders enzovoorts was de laatste avond geweldig!”, aldus Stichting Sportief Nieuwleusen.

Lees ook

Kom je creatieve hart ophalen op Crea Weekend Hardenberg!

(Advertorial) HARDENBERG – Na ruim 1,5 jaar wachten is het eindelijk zover: Van vrijdag 1 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.