kunsten op straat in centrum dalfsen

  De straten zullen in beslag genomen worden door professionele straattheaterartiesten uit Frankrijk, Engeland, Spanje, Italië en Nederland. Dit jaar is er ook ruimte voor lokaal talent in de vorm van dans. De twirlsters van Excelsior treden op als extra act op het hoofdpodium. Evenals voorgaande jaren is de toegang is gewoon gratis!

  Om 18.30 uur zal Les Freres Troubouch het spits afbijten met hun show, gebouwd op broederliefde. Maar dan niet echt. Acrobatiek met centraal een oude racefiets, clowneske acts en gevaarlijke stunts. Ze doen het allemaal. Dalfsen heeft iets met de oudheid, deze vrijdag zullen onder andere prehistorische dieren, op zoek naar voedsel proberen het publiek te verdrijven. Met oerklanken zullen ze door de menigte deinen. En nu maar hopen dat het geen vleeseters zijn.

  Voor de modebewuste dames heeft de organisatie Live Couture in laten vliegen. Zij toveren je kleding in een handomdraai om tot een kledingstuk van Dolce en Gabana in hun kleding atelier. Van heel andere orde is Angel Navarro uit Spanje. Hij heeft last van een slaapziekte, en is het nu de pop, of Angel die aan de touwtjes trekt. Je ziet het op het pleintje voor de Jumbo samen met een papier artiest die met schaduwspellen de papieren figuren tot leven brengt.

  Ook in het Koffiestraatje, bij de fontein, kan men weer genieten van doldwaas theater. De Italiaanse act probeert koffie te zetten. Aan het eind van de voorstelling zou de koffie klaar moeten zijn, maar of u ze wilt proeven! Helaas kan de organisatie niet alles prijs geven, maar zij weet wel te melden dat Kunsten op Straat on tour gaat. De komende twee jaren zullen ook Lemelerveld en Nieuwleusen aangedaan worden. Maar eerst dit jaar nog genieten in het centrum van Dalfsen van wederom prachtige acts.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.