Home / kids in actie tijdens de samenloop voor hoop

kids in actie tijdens de samenloop voor hoop

Korte versie
Tijdens de SamenLoop laten we zien dat er hoop is en wordt het leven gevierd. Naast allerlei optredens, een gezellige braderie en veel activiteiten is er op 23 september vanaf 13.00 uur een KinderLoop. De KinderLoop is een korte versie van de SamenLoop voor Hoop en duurt 24 minuten. De kinderen lopen individueel of in teams onder begeleiding van een volwassene over het parcours.

Helaas krijgen ook kinderen te maken met kanker en via deze speciale wandeling van 24 minuten kunnen kinderen zich inzetten voor het goede doel en kunnen we heel bewust stilstaan bij alle kinderen in Nederland die kanker hebben of hebben gekregen. Het is de bedoeling dat de kinderen vooraf acties organiseren om geld in te zamelen.

Meedoen
De kinderen lopen individueel of in teams onder begeleiding van een volwassene over het parcours. Dit kan bijvoorbeeld met sportmaatjes, neefjes en nichtjes of met klasgenootjes. Basisscholen uit de buurt die meedoen, combineren de KinderLoop vaak met aandacht voor kanker in de klas. De KinderLoop is vooral bedoeld voor basisschoolkinderen uit groep 1 t/m 8. Wij kunnen, wanneer een school dat wenst, een presentatie geven over de SamenLoop, het waarom en wat precies de bedoeling is van de KinderLoop.

Het inschrijfgeld is € 2,50 per kind. Dat is al een eerste mooie opbrengst voor het goede doel. De jonge deelnemers krijgen aan de start een paars SamenLoop-T-shirt en lopen in teams of worden begeleid door een volwassene. Aan de finish ontvangen ze nog een aandenken. Een blijvende herinnering aan een bijzondere dag!

Kijk voor meer informatie op www.samenloopvoorhoop.nl/dalfsen of mail naar wervingenregistratie@samenloopvoorhoopdalfsen.nl

Lees ook

ACO van Elderen start weer met de ACO-plus groep

(Advertorial) OMMEN – Begin september is ACO van Elderen weer gestart met de lessen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.