Home / jumbo kindermiddag een daverend succes

jumbo kindermiddag een daverend succes

Veel ondernemers uit Ommen werkten mee aan het kinderevenement, zo leverde Koggel springkussens de grote springkussens, stelde Prins Sport Ommen prijzen beschikbaar voor het winkelwagenschieten, zorgde DJ Bote van Dutch dj rentals voor de muziek en de mogelijkheid tot zelf dj spelen, leverde Outdoor Ommen de latten voor de skilatten parcours, kon er met behulp van het vlieger museum een echte vlieger gebouwd worden door de kinderen en zorgde Intertoys Ommen voor enorme tafels vol met lego.

Scoutinggroep van Pallandt stak 2 barbecues aan waarboven kinderen hun eigen broodje konden bakken en veel vrijwilligers van de Jumbo zelf schminkten de toch al blije gezichtjes tot mooie vlinders en Mega Mindy’s.

Klanten van Jumbo Ommen konden de laatste weken sparen voor gratis versnaperingen op de kindermiddag door stickers te plakken die uitgedeeld werden bij de boodschappen waardoor de ijsjes en de popcorn er doorheen vlogen! Jumbo Ommen draagt graag bij aan gezonde voeding en daarom waren de appels en bananen voor iedereen gratis verkrijgbaar.

Wat je verwacht bij een Kindermiddag zag je ook op de Jumbo Kindermiddag, ongedwongen plezier waarbij kinderen zich compleet konden uitleven en ouders in de schaduw van de grote tent alles konden overzien. (Ook) Natuurlijk was er ook aan de EHBO gedacht en met behulp van veel vrijwilligers (Scoutinggroep van Pallandt) werd de boel opgezet en na afloop weer netjes opgeruimd.

Volgens Eric Epskamp van de Jumbo was ook deze editie een enorm succes al was het in verhouding met vorig jaar iets rustiger. Dit had alles te maken met de hittegolf die ook Ommen in zijn greep heeft. Desalniettemin een enorm succes en gezien de vele blije (geschminkte) kindergezichten zeker voor herhaling vatbaar! Zet de 3e woensdag in juni maar in uw agenda, 13.00-17.00 uur de jaarlijkse Jumbo Kindermiddag Ommen

Lees ook

Nieuw in Ommen: ontmoetingscentrum voor mensen met (lichte) geheugenproblemen

OMMEN – Op maandag 7 februari vindt de opening plaats van een nieuw ontmoetingscentrum in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.