Home / jeugdsymfonieorkest de vuurvogel in de grote kerk

jeugdsymfonieorkest de vuurvogel in de grote kerk

Het zomeravondconcert is op vrijdag 30 juni om 20.00 uur. De kaartverkoop is aan de zaal. Kaarten zijn 10 euro, tot 18 jaar 5 euro.

Over Izhar Elias Izhar
Elias (1977) verhalende en poëtische stijl en zijn grensverleggende programmering heeft hem wereldwijde bekendheid gebracht.Zijn veelzijdigheid als gitarist komt tot uiting door zijn verdieping in de historische uitvoeringspraktijk (barok en vroeg 19e eeuw), de kamermuziek en de hedendaagse muziek gecombineerd met multimedia.

Jeugdsymfonieorkes de Vuurvogel
Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel is opgericht door dirigent Albert Dam in 2002. De Vuurvogel vindt het belangrijk dat jongeren muziek maken. De bloeiende organisatie is stevig geworteld in het culturele leven van Zwolle en omgeving. Zo ontvangt De Vuurvogel veel aanvragen om mee te werken aan festiviteiten. Naast aanvragen, groeit ook het aantal kinderen en jongeren dat onder de vleugels van De Vuurvogel wil musiceren. De concertagenda is goed gevuld met mooie optredens. Dit jaar bestaat de stichting 15 jaar! Het Jeugdsymfonieorkest bestaat uit een 93-tal jonge musici die wekelijks repeteren en vele concerten geven. Kijk voor meer informatie op onze website: www.vuurvogelonline.nl

Lees ook

Erwin Nyhoff te gast in Behind the Music

REGIO – Na de vorige editie met Hendrik Jan Bökkers van de dialectrockband Bökkers staat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.