jeugd combinatie ommen organiseert kick off dag

  Door een aantal spelactiviteiten leren ze elkaar beter kennen en kunnen de ouders ervaren wat een grote groep vrijwilligers (Stuurgroep en werkgroepen) heeft neergezet met de definitieve samenwerking tussen de jeugd van OVC ’21 en OZC als resultaat.

  Deze feestdag/avond is voor alle jeugd, de ouders, senioren, vrijwilligers, sponsoren en donateurs van JCO, OZC en OVC’21.
  Een van de hoogtepunten op die dag is de grote verloting om 16.30 uur in het clubhuis van OZC van prachtige prijzen met gesigneerde shirts van bijna alle eredivisieclubs, gesigneerde foto’s van bekende voetballers, keeperhandschoenen, trainings- en andere voetbalattributen en nog veel meer. Jan Smit zal een gesigneerd shirt van Heracles uitreiken.

  Met de opbrengst hiervan hoopt JCO, nog meer te kunnen doen om er voor te zorgen, dat alle jeugdleden met plezier lekker gezond bezig kunnen zijn met de sport in al haar facetten. En natuurlijk is het voor u ook leuk om voor dit goede een bijdrage te leveren.
  Dus kom naar sportpark Westbroek om dit mee te maken. De start is om 9.oo uur.

   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.