Home / internationaal concept van hema nu ook in dalfsen

internationaal concept van hema nu ook in dalfsen

Het belangrijkste verschil is dat de winkels in het buitenland overzichtelijker zijn en zijn ingedeeld in werelden. De winkel in Dalfsen wordt van maandag 19 juni tot en met donderdag 22 juni verbouwd en zal daarom gesloten zijn. Op vrijdag 23 juni worden inwoners van Dalfsen en omstreken weer welkom geheten in de geheel vernieuwde winkel tijdens de feestelijke opening. Om dit extra feestelijk te maken krijgt elke klant bij besteding vanaf €10 een leuke shopper en een verrassing voor de kinderen. Bent u in deze periode gebak nodig kunt u dit uiteraard online bestellen en afhalen in de filialen in Ommen en Nieuwleusen.

Na de verbouwing wordt het voor klanten veel eenvoudiger om artikelen te vinden en met elkaar te combineren. Zo staan alle dames- en herenmode, producten voor de badkamer, keuken, baby en woonkamer bij elkaar. Al jaren krijgt HEMA veel positieve reacties van zowel haar buitenlandse als Nederlandse klanten die tijdens hun vakantie in Frankrijk, Spanje of het Verenigd Koninkrijk een HEMA hebben bezocht. Het is vooral de overzichtelijkheid en de frisse uitstraling van de winkels die bij klanten in het oog springt. De indeling in werelden maakt in één keer duidelijk waar klanten moeten zijn. Voor het einde van het jaar zullen alle kleine winkels van HEMA naar verwachting zijn omgebouwd. De grotere filialen volgen in 2018.

 

Lees ook

Tweede ronde beoogde maatregelen geluidhinder bekend

REGIO – Rijkswaterstaat vermindert in het Meerjarenprogramma Geluidsanering (MJPG) de geluidhinder van rijkswegen bij woningen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.