hippisch evenement op landgoed hessum in vilsteren

  Vrijdag en Zaterdag – Paarden
  Op vrijdagmiddag starten de paarden met het springen. Bij het springen strijden de tien hoogst geplaatsten in het B en l springen om de extra prijzenpot in de Von Martels Grand Prix. Ook nieuw dit jaar is de Vechtdal competitie voor dressuurcombinaties. Deelnemers die zowel op het concours in Vilsteren als in Dalfsen en Hoonhorst starten, dingen mee naar deze extra geldprijs.

  Zaterdag – Pony’s
  Vanaf half 9 zijn de pony’s aan de beurt. Er wordt dressuur gereden en gesprongen in alle klassen. In de klasse BB en B zal de jury de verrichtingen van de ponyruiter beoordelen op stijl, vanaf de klasse L gaat het om de snelheid in de barrage. In de klasse L is er voor de allersnelste combinatie de indrukwekkende Von Martels wisseltrofee, nu nog in bezit van Anna Schuttert, gewonnen met haar pony Don Rubin.

  Het belooft een mooi en sportief evenement te worden. Publiek is van harte welkom, de toegang is gratis en het terrein is makkelijk bereikbaar aan de Tolhuisweg (van Vilsteren naar Dalfsen).

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.