Home / heel ommen bakt

heel ommen bakt

De uitdaging is om een zoete taart te bakken met minimaal drie streekproducten van leden van de Vereniging Vechtdalproducten. Het thema is Agrarische sector. Geef je taart een originele naam en je zit gebakken! De winnende taart is een jaar lang lokaal verkrijgbaar.
Opgeven kan tot 1 juli op pr.cie.lto.ommen@gmail.com.

Weet je niet precies waar je allemaal streekproducten kan kopen? Geen zorgen! Zodra je je hebt aangemeld krijg je een mail met een lijst van leveranciers. Het is de bedoeling dat je de taart thuis maakt en dan meeneemt naar de Boerendag op 26 juli.
Iedereen klaar? Bakken maar!

Lees ook

Expositie van Janny de Groot in de Mozaïek

LEMELERVELD – In kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld is momenteel een expositie te zien van …

Home / heel ommen bakt

heel ommen bakt

Opgeven kan tot 1 juli op pr.cie.lto.ommen@gmail.com

Weet je niet precies waar je allemaal streekproducten kan kopen? Geen zorgen! Zodra je je hebt aangemeld krijg je een mail met een lijst van leveranciers. Het is de bedoeling dat je de taart thuis maakt en dan meeneemt naar de Boerendag in Ommen op 26 juli.

Lees ook

Expositie van Janny de Groot in de Mozaïek

LEMELERVELD – In kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld is momenteel een expositie te zien van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.