Home / hardenberg krijgt vijfde editie van oktoberfest

hardenberg krijgt vijfde editie van oktoberfest

Tijdens deze lustrumeditie treden meerdere artiesten op: Dieter Koblenz und seine Hossa Schlager Parade, Die Cappuccinos, Die Jungen Thierseer, ZIM Martin, Tonca – Ohne Gewähr, AlpenFever, Ruud Appelhof en huiskapel De Eschländer Kapel. Het jaarlijkse evenement wordt ook dit jaar georganiseerd in samenwerking met RTV Oost. De regionale omroep maakt van deze avond tv-opnames.

Lederhose en dirndl
Voor dit oktoberfest wordt Feestzaal XL van Evenementenhal Hardenberg omgetoverd tot Alpenland. Met meterslange tafels, grote pullen bier, weisswein en bratwurst. Het decor wordt compleet gemaakt door de bezoeker: de man in een lederhose, de vrouw in een dirndl.

Nieuw: busvervoer
Voor het eerst is het dit jaar mogelijk om met de bus naar RTV Oost Oktoberfest te komen. De tickets zijn vanaf volgende week te koop via: www.eventtravel.nl.

Openingstijden en kaartverkoop
De deuren van het oktoberfest in Evenementenhal Hardenberg gaan op zaterdag 21 oktober open vanaf 20.00 uur. Het evenement eindigt om 01.00 uur. Kaarten voor deze vijfde editie zijn online te bestellen. Er zijn zowel individuele als groepskaarten te koop. Een zitplaats is te bestellen voor 17,50 euro. Een gereserveerde tafel voor 8 personen bedraagt 132 euro en een gereserveerde tafel voor 16 personen kost 248 euro.

Meer informatie: www.evenementenhal.nl/oktoberfest.

Lees ook

Politiek Verwoord

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.