Home / golfbaan in ommen bestaat 30 jaar

golfbaan in ommen bestaat 30 jaar

De golfbaan werd in 1992 aangelegd en een jaar later geopend door Mr. Pieter van Vollenhoven. Naast een 9 holes lange baan werden ook oefenfaciliteiten en een 9 holes korte baan (par 3) in gebruik genomen. In 2002 werden nog eens 9 holes aan de lange baan toegevoegd. Zo beschikt Hooge Graven vandaag over een schitterende 18 holes par 72 baan en een 9 holes korte baan.

Met de aanleg van de baan werd ook Hooge Graven Golf & Countryclub, tegenwoordig Hooge Graven Golfclub Ommen, opgericht. De club telt ca. 760 leden. Op de baan is ook een actieve golfschool gevestigd. Er zijn diverse lidmaatschappen, op de website (link), staat hierover meer informatie.

Lees ook

Gemeente Dalfsen aangesloten bij Uniek Sporten

Het platform voor sporten & bewegen met een handicap DALFSEN – Sporten en bewegen is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.