Home / geslaagd laatste jeugdtoernooi bij hhc hardenberg

geslaagd laatste jeugdtoernooi bij hhc hardenberg

Er werden op deze dag maar liefst 50 wedstrijden gespeeld. Dit werd verdeeld onder vier poules. De winnaars van dit toernooi waren ATC’65, VVOG en Sparta Enschede. De organisatie sprak van een gezellig drukte en een plezierige sfeer.

Het toernooi staat al jaren onder leiding van Herman van Tholen en Rick Brink die het ieder jaar weer een feestje vinden om samen met vele vrijwilligers het toernooi te organiseren en vorm te geven: “Het is ontzettend leuk dat op een toernooi dag zoals deze, alles bij elkaar komt en je het plezier bij de spelers ziet, dat geeft een voldaan gevoel” Aldus een trotse Herman van Tholen.

En voor wie denkt dat het Jeugdtoernooi bij HHC Hardenberg nu ten einde is, die heeft het mis. Na vijf jaar het HHC – Itter Jeugd Voetbaltoernooi wordt het stokje overgedragen aan de Rabobank die de aankomende jaren de sponsoring voor haar rekening zal nemen. HHC Hardenberg wil haar dank uitspreken aan Henk Wiersma (eigenaar Itter BV) en kijkt uit naar de eerste editie van het HHC -Rabobank jeugd Voetbaltoernooi die volgend jaar plaats zal vinden, wederom op sportpark de Boshoek.

Lees ook

Rommelmarkt in de Bermerstraat

OMMEN – Tegen de trend van de leegstand in, zal het winkel-/horecapand Bermerstraat 13 opnieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.