geef je snel op voor het zwakenberg beachtoernooi

  In Lemelerveld is het tijd om het gras en de sportzaal te verruilen voor het zand. Op zaterdag 8 juli wordt wederom het Zwakenberg beachtoernooi georganiseerd op het feestterrein in het dorp. Tijdens het toernooi wordt er zowel beachsoccer als beachvolleybal gespeeld met dames, heren en gemengde teams.

  De opgave loopt inmiddels maar wil je nog mee doen? Dat kan! Iedereen vanaf 15 jaar kan zich voor 24 juni opgeven via beachsoccerlemelerveld@hotmail.com. Bij het beachsoccer wordt er 5 -5 gespeeld terwijl een beachvolleybalteam 3 spelers bestaat. Het toernooi zal starten om 10.30 met de poulewedstrijden en tegen de klok van 16.00 zullen de finales gespeeld worden. Wie de deelnemers wil zien zwoegen in het zand, iedereen is van harte welkom op het naast gelegen terras.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.