Home / fietsbingotocht vanuit witharen

fietsbingotocht vanuit witharen

Onderweg is een stop voor koffie en fris. Deelnemers kunnen onderweg nummers wegstrepen voor het bingospel, dat na terugkeer uitgespeeld wordt. Daarmee zijn schitterende  prijzen te winnen, waaronder een prachtige metalen schommel relaxbank en twee lig-lounge bedden (dit wordt gedeeltelijk gesponsord door Ellerman Balkbrug).

Deelnemers kunnen zich tussen 13.00 en 13.30 uur inschrijven bij verenigingsgebouw ‘Irene’, Balkerweg 56 in Witharen (start- en finishplaats), waar de bingokaarten te koop zijn voor een zacht prijsje. Zie ook: www.witharen.com of Facebook.

Lees ook

Hilbert Moerman wederom lijsttrekker van PvdA Ommen

OMMEN – PvdA Ommen heeft besloten om, na een jarenlange samenwerking met de afdeling Hardenberg, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.