expositie harry soepenberg in de olmen

  Harry (Hardenberg, 1970) woont in Den Ham (Ov). Hij heeft de afgelopen jaren veel landschappen geschilderd waarin hij de sfeer en het licht van het Vechtdal, de Reest en de Regge probeert weer te geven zoals hij dat waarneemt en beleeft.

  Het afwisselende Vechtdal rondom Ommen en Den Ham is de streek, waarin hij opgroeide en nog altijd graag komt. Hij schildert graag op locatie, buiten met acryl- en olieverf, maakt onderweg foto’s en schetsen om daar thuis verder een goede compositie in uit te zoeken. Dit resulteert in schilderijen op middelgroot en groot paneel en doek.

  Ter afwisseling schildert Soepenberg ook dorpsgezichten, architectuur en studies van mens en dier. Harry volgt sinds 2013 in het winterseizoen schilderlessen bij beeldend kunstenaar Jan Oosting (Hardenberg). Op www.harrysoepenberg.exto.nl vindt u voorbeelden van zijn werk.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.