Home / expositie fenneke goutbeek in dalmsholte

expositie fenneke goutbeek in dalmsholte

Bij binnenkomst raak je al meteen geïmponeerd door de doordringende blik van de portretten en de mooie harmonie in kleur. Elk portret vertelt zijn verhaal waar je even stil van wordt. Een puzzel met 35 gezichten uit diverse culturen, dat is mede de basis geweest voor de fascinatie van Fenneke voor portretten, gezichten, blikken, een oogopslag. Veel foto’s zijn gemaakt in Azië, verwonderd geraakt door de mensen en hun cultuur.

In juni 2015 is Fenneke Cum Laude afgestudeerd aan de Vrije Academie voor Beeldende Kunsten in Nunspeet. Ook daar waren portretten en pastelkrijt de basis. Deze portretten zijn te zien tijdens The 3th World Conference of Women’s Shelters in Den Haag. Fenneke geeft ook andere mensen de gelegenheid om kennis te maken met krijt door het organiseren van workshops.

De expositie is geopend van maandag tm vrijdag van 9.00 tot 18.00u en zaterdag van 9.00 tot 17.00 zondag gesloten. De expositie duurt tot zaterdag 29 juli. www.fennekegoutbeek.nl www.pasteltekenen.nl www.heileuver.nl

Lees ook

Gemeente Dalfsen peilt interesse voor glasvezelaansluiting

DALFSEN – Voor 650 huishoudens in Nieuwleusen komt er alsnog een kans op een glasvezelaansluiting …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.