een bericht van stichting vrienden van hospice t huis de pastorie

  Ik ben met een bepaalde verwachting als coördinator gaan werken en dacht dat ik wel wist wat te verwachten. Maar ik kwam bedrogen uit. Het was en is zoveel intenser en dieper dan ik had gedacht.

  Vanaf onze eerste gast tot nu ben ik van me af gaan schrijven. Anoniem dat wel, daar kunt u van op aan. Ik noem dus geen namen maar schets situaties. Gesprekken aan de keukentafel. Levensverhalen en levenslessen. Blije momenten en serieuze momenten. Wat wordt ons veel toevertrouwd en wat is het fijn om een stukje met onze gasten mee te mogen lopen.

  Mij is gevraagd om een bundeltje te schrijven met vijf verhalen over vijf jaar hospice. Wat een eer en wat een kans. Natuurlijk heb ik eerst contact met de betreffende families opgenomen. Zij waren vereerd en gaven hun toestemming. Natuurlijk zijn de gebruikte namen niet de echte namen en de plaatsnamen niet de echte plaatsnamen. Maar de verhalen zijn echt, puur en ontroerend. Zoals het leven is en zoals het leven je kan overkomen.

  Het boekje is geworden zoals ik het bedoeld had met dank aan allen die me hierin hebben gesteund. De opbrengst komt ten goede aan het hospice.

  Ik hoop dat u een beetje nieuwsgierig bent geworden en misschien zelfs wel een boekje wilt aanschaffen. Via: vrienden@hospicedalfsen.nl
  kunt u een boekje bestellen maar ze zijn ook gewoon te koop in de volgende winkels:
  • Primera Dalfsen
  • Read Shop Dalfsen
  • Read Shop Ommen
  • Read Shop Nieuwleusen
  • Van der Most Lemelerveld

  De verkoopprijs van het boekje, dat de titel heeft meegekregen “Het leven kan een cirkel zijn” is €12,50. Door de aanschaf van het boekje krijgt u een mooi inkijkje in wat er zoal gebeurt en ondersteunt u gelijktijdig het hospice!

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.