ds trouwborst schrijft bijbels dagboek

    “Het bijzondere aan Leviticus is, is dat hier van alle Bijbelboeken de Here God het meeste Zelf aan het woord is. Ook wordt het veel aangehaald in het Nieuwe Testament. Toch is Leviticus het Bijbelboek dat het minst onder christenen gelezen wordt”, zegt ds. Trouwborst.

    “Dat is op zijn minst opmerkelijk te noemen. En dat terwijl het boek zo’n kostbare inhoud heeft. Om de lezer te helpen dit boek te (her)ontdekken heb ik dit dagboek geschreven. Het bespreekt de complete tekst van Leviticus op een begrijpelijke manier. In tien weken tijd ga je stapje voor stapje door dit Bijbelboek heen en ga je ook veel verbanden met het Nieuwe Testament zien.”

    Het dagboek verscheen op 1 juni, vlak voor het Pinksterfeest, en is o.a. verkrijgbaar in de Read Shop en de christelijke boekhandel Elah in Nieuwleusen.

    Ds. G.A. Trouwborst, Leviticus – een bijbels dagboek. 9789082084788. 98 pag. Paperback. Uitgeverij Sifron, Nieuwleusen