de stuwzangers vilsteren op weekmarkt in olst

  Vanaf 11.30 u. zijn de Stuwzangers aanwezig tijdens de Weekmarkt in Olst komende vrijdag. Op twee locaties zal er worden opgetreden en zeker ook bij Ter Beek Vishandel. Onlangs werd door het shantykoor ‘de Stuwzangers’ uit Vilsteren de 3e CD ‘ op de markt’ gebracht. Vele liederen van deze CD zijn vrijdag zeker te horen.

  Vele optredens komen er aan voor de Stuwzangers. O.l.v. dirigent Flip Jonkman Heino is men ook weer aanwezig op zaterdag morgen 24 juni tijdens het Sproeifeest op de Hoonhorst. Tijdens de rommelmarkt is het koor te horen vanaf 10.30 u. De dag daarop– zondag 25 juni – staat het Vilstere koor op het programma van het Straatkorenfestival in Luttenberg. En Vilsteren bruist komt er ook weer aan: Zaterdag 1 juli.
  Zie verder: www.destuwzangers.nl

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.