Home / dalfser zwemvierdaagse in zwembad gerner

dalfser zwemvierdaagse in zwembad gerner

De zwemvierdaagse is naast een sportief evenement bovenal gezellig. De medewerkers van openluchtzwembad Gerner organiseren leuke activiteiten in en rondom de bassins. Darten, kajakparcours, ballontovenaar, broodje knakworst eten, stuivertje duiken, suikerspin eten zijn zomaar een paar van die activiteiten die de zwemvierdaagse zo feestelijk maken.

De officiële opening van de zwemvierdaagse is dinsdag 4 juli om 16.00 uur. Iedere dag kunnen de deelnemers hun baantjes zwemmen tot 19.30 uur. Wie ’s middags of ’s avonds niet kan, mag ook in de ochtend zwemmen en wie een dag moet missen kan op zaterdag inhalen. Deelname kost in de voorverkoop 5 euro (vanaf 20 juni t/m 3 juli) of 6 euro vanaf 4 juli. Opgeven is vanaf heden mogelijk aan de receptie van het zwembad.

Meer informatie: Gideon Burgers, team Communicatie, telefoon (0529) 48 83 72

(Foto: Paul Scholten)

Lees ook

Extra inzet aanpak drugs en georganiseerde criminaliteit (ondermijning) in Dalfsen

Nieuw Damoclesbeleid stelt burgemeester in staat gebouwen te sluiten bij aanwezigheid, gebruik of verhandelen drugs; …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.