cigar box guitar festival op terrein cafe calluna

  Elk jaar weer staat het publiek versteld hoe je muziek kunt maken met verschillende eigen gebouwde instrumenten zoals bijvoorbeeld sigarendoos gitaren, wasborden en theekist bassen.

  Op het Front Porch podium staan gerenommeerde namen als Chitlin’ Crew, Capt’n Catfish (D) en The New American Farmers. Vincent Slegers (B) sleept je met zijn gruizige stem persoonlijk de ‘swamps’ van het Vechtdal in. Het duo Old Skool (Fr) laat juist weer een verrassend jeugdige blues horen.

  Het programma wordt afgesloten met de 70’s rock van Lazy Daisy. Op het Back Porch podium staat onder andere de legendarische straatmuzikant Herman Ouboter. Op dit podium vindt ook de jamsessie plaats. De presentatie is weer in vertrouwde handen bij Dewy Mulder voor Vechtdal FM.

  Op het marktplein is een diversiteit aan kramen en voor de kinderen is er een springkussen en de mogelijkheid om geschminkt te worden.
  Motor club Route 66 zal wederom een toertocht door de mooie Vechtdal delta uitzetten. Deze toertocht start om 12.30 uur vanaf het festival terrein en deelname kost slechts 5 euro per motor. De opbrengst daarvan gaat naar het Vechtgenotenhuis dat deze editie als goed doel is gekozen.

  De heerlijke Amerikaanse hamburgers en de sfeervolle entourage van Café Calluna maken het cigar box festival op 19 augustus een leuke tijdbesteding voor het hele gezin.

  Voor opgave voor de toertocht en de jamsessie of info, zie de Facebook pagina Dutch CBG Festival.

  Fotograaf: Johan Bokma

   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.