Home / cda kamerlid maurits von martels komt naar heeten

cda kamerlid maurits von martels komt naar heeten

Als melkveehouder en wethouder in de gemeente Dalfsen nu CDA Tweede Kamer woordvoerder: spoor, glastuinbouw, gewasbescherming, biotechnologie, dierproeven, gastvrijheidseconomie, toerisme, milieu, externe veiligheid en biobrandstoffen.

Tijdens het open gesprek en de interactieve bijeenkomst met publiek op maandagavond 10 juli 2017 vanaf 20.30 uur zal Maurits von Martels veel vragen beantwoorden. Deze avond zal plaatsvinden bij Recreatiebedrijf de Maathoeve in Heeten. Heeft u nu zelf al vragen aan CDA Tweede Kamerlid Maurits von Martels om 10 juli te stellen, dan kunt u deze mailen naar info@cdaraalte.com. De beste vraag zal worden beloond met een ‘Meet & Greet’ met Maurits von Martels en het stellen van de vraag tijdens de bijeenkomst!

Kortom, een niet te missen avond! Introducees zijn uiteraard van harte welkom. Wij verzoeken u vriendelijk om u digitaal via het formulier http://bit.ly/MauritsVonMartels aan te melden.

Lees ook

Extra inzet aanpak drugs en georganiseerde criminaliteit (ondermijning) in Dalfsen

Nieuw Damoclesbeleid stelt burgemeester in staat gebouwen te sluiten bij aanwezigheid, gebruik of verhandelen drugs; …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.