bewoners saxenburgh groep genieten van deelname wandelvierdaagse

  “Ik vind het nu al gezellig”. Vanuit haar rolstoel genoot gisteravond een bewoonster al volop van de bedrijvigheid bij het verzamelpunt voor ’t Vlierhuis. Bewoners van Nijenhaghen kwamen intussen met de rolstoelbus van de Saxenburgh Groep aangereden. Daarna vertrok de groep in optocht naar het startpunt op sportpark Westbroek voor hun deelname aan de drie kilometertocht van de wandelvierdaagse.

  Bij de start genoten jong en oud volop van elkaar. De organisatie dirigeerde de verschillende groepen schoolkinderen bij hun vertrek langs de rij deelnemers van Saxenburgh Groep. Een gouden greep. Over en weer werd luid geklapt en gezwaaid. Daarna zette de stoet van ruim 50 deelnemers van ‘t Vlierhuis en Nijenhaghen zich in beweging voor hun drie kilometer. Af en toe zingend, maar vooral genietend van het buiten zijn, met elkaar wandelen, een praatje maken en de muziek na afloop maakte de wandelvierdaagse een ware happening. Het lekkere weer deed de rest.

  Beweging was er volop. Niet alleen voor de deelnemers, ook voor de achtergebleven bewoners, die een kijkje kwamen nemen bij al die vrolijkheid. Een geslaagde avond en voor herhaling vatbaar. Daar was iedereen het over eens.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.