ben schrijver nieuwe lijsttrekker d66 dalfsen

  Ben Schrijver kan volgens de partij gezien worden als een uitstekende kandidaat, die in meerdere opzichten in staat is D66 in de gemeente Dalfsen te vertegenwoordigen. Tot voor kort was hij als manager werkzaam bij Staatsbosbeheer en mede daardoor is hij zeer betrokken bij onderwerpen als natuur en milieu. Maar gezien zijn financieel-economische achtergrond bij de Rabobank, kan hij ook op de wat hardere kant zijn inbreng leveren.

  De laatste tijd is Ben als actief lid van het actiecomité HoogOverijssel prominent in het nieuws waarbij hij zich met veel energie inzet om de landschappelijke waarden van het Vechtdal te behouden, gezien de plannen voor laagvliegroutes naar vliegveld Lelystad. Ben is lid van de steunfractie en sinds kort commissielid voor D66 Dalfsen.

  De gemeenteraadsverkiezingen worden gehouden op 21 maart 2018. Na een succesvolle periode in de afgelopen raadsperiode o.l.v. van Jan Rooijakkers, wil D66 Dalfsen opnieuw aan de verkiezingen deelnemen. Het lijkt nu nog ver weg om al een lijstrekker te kiezen, maar de interne gang van zaken binnen D66 schrijft voor dat eerst de lijstrekker door de leden wordt gekozen en pas daarna de kandidaten voor de kieslijst.

  In de afgelopen vier jaar is het ledental van D66 in Dalfsen met bijna 50% toegenomen. Dat is een bijzondere ontwikkeling in een tijd waarin politieke partijen minder leden krijgen. Binnen Dalfsen heeft D66 zich als nieuwkomer in de gemeenteraad actief en betrokken opgesteld en dat is niet onopgemerkt gebleven. Vooral de soms eigenzinnige opstellingen bij de onderwerpen als de Rechterensedijk en laagvliegroutes naar Vliegveld Lelystad, maakt dat inwoners deze inzet kennelijk waarderen.

  Het is nu aan Ben Schrijver een nieuw team om zich heen te verzamelen om de nieuwe raadsperiode met frisse energie en een goed programma in te gaan. Jan Rooijakkers doet hierin een stapje terug maar blijft wel betrokken en wil opnieuw op de kieslijst voorkomen, maar op een lagere plaats. Inwoners die zich bij deze lijst willen aansluiten kunnen zich als lid melden op d66dalfsen@kpnmail.nl.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.