Home / barbecueworst keurslager veltmaat met goud bekroond

barbecueworst keurslager veltmaat met goud bekroond

Keurslager Veltmaat is bijzonder trots op deze uitslag: “De barbecueworst is een favoriet in mijn barbecue-assortiment en daarom wil ik altijd de beste kwaliteit garanderen. We maken onze barbecueworsten met de grootste zorg en gebruiken hiervoor de beste grondstoffen”, aldus de ondernemer. De keurmeesters hebben dit ook geproefd en onder andere gekeken of de barbecueworst de juiste ‘bite’, kleur, samenstelling, geur en smaak heeft. De barbecueworst van Keurslager Veltmaat voldoet aan alle eisen en is volgens de jury daarom ‘goud’ waard. Een perfecte én erg lekkere ambachtelijke Keurslager barbecueworst volgens de jury, de barbecueheld van deze zomer!

“Weer of geen weer: onze barbecueworsten zijn niet alleen lekker op de barbecue maar ook altijd lekker in de pan”, vertelt de ondernemer trots. “Naast de barbecueworst kan de klant natuurlijk ook bij ons terecht voor heerlijke spiesen, burgers, groot vlees om het barbecuefeest deze zomer compleet te maken!”, sluit de ondernemer trots af.

Lees ook

Vilsteren hoeft (nog) niet naar Bentelo

BENTELO – Het programma in klasse 5A van het zondagvoetbal afdeling Oost verordonneerde de mannen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.