arbopositief laat zien wie je bent

  Je bent op zoek naar een baan. Je bent goed in je vak, je hebt veel te bieden, maar zichtbaar zijn en jezelf presenteren in sollicitatiegesprekken vind je best lastig. Omdat recruiters vaak al in een paar seconden een beeld van je vormen is het dus belangrijk dat je direct weergeeft wie je bent en waar je voor staat. Loopbaan- & Imagocoach Jeanet Visscher geeft tips en inspiratie in de workshop ‘Laat zien wie je bent!’

  ArboPositief is een netwerkorganisatie van, voor en door werkzoekenden. Deelnemers hebben minstens één ding gemeen: zij zijn op zoek naar een baan, vaak vanuit een uitkeringspositie. Samen werken zij aan een betere en kansrijkere positie op de arbeidsmarkt door de organisatie van workshops, trainingen en netwerkbijeenkomsten.

  De bijeenkomst van woensdag 28 juni start om 10.15 uur in de ontvangstruimte op het bedrijventerrein Vechtpark, Vechtstraat 2D in Hardenberg, naast uitzendbureau Carrière. De inloop is vanaf 10.00 uur. De bijeenkomsten van ArboPositief zijn gratis. Wel betaal je voor het eerste kopje koffie of thee € 1,50. Meer informatie op Facebook ArboPositief Hardenberg.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.