Home / alleen maar blije gezichten in en naast de stoet tijdens vechtgenotenrit

alleen maar blije gezichten in en naast de stoet tijdens vechtgenotenrit

Vrijwilligers van de Vechtgenotenrit en 38 trikers, 13 zijspanrijders en 60 motorrijders, agenten, een arts en 23 verkeersbegeleiders uit heel Nederland en zelfs uit Duitsland en België bezorgden de kinderen en hun gezinnen een onvergetelijke dag vol mooie herinneringen. Daarvoor verdient de organisatie en iedereen die heeft meegewerkt aan dit fantastische evenement een dikke pluim.

De Vechtgenotenrit werd georganiseerd vanuit het Vechtgenotenhuis. Stichting Vechtgenoten biedt (ex)kankerpatiënten en hun naasten een plek om elkaar te ontmoeten als lot- en als vechtgenoten. Een plek om even op adem komen in haar inloophuis het ‘Vechtgenotenhuis’, dat is de doelstelling van Stichting Vechtgenoten. De 8e Vechtgenotenrit staat gepland op 2 juni 2018!

VechtdalLeeft nam een kijkje bij de Vechtgenotenrit en maakte onderstaande reportage.

[youtube url=”//www.youtube.com/embed/eDEcJtfaUh8″]

Lees ook

Greenshoes overhandigt royaal bedrag aan hospice Dalfsen

DALFSEN – Afgelopen week overhandigde Gerlof Velthuis, voorzitter van wandelvereniging Greenshoes uit Dalfsen, een cheque …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.