Home / aanvliegroute lelystad brengt zweefvliegen lemelerveld in problemen

aanvliegroute lelystad brengt zweefvliegen lemelerveld in problemen

RTV Oost meldt dat ook het valschermvliegen op Teuge gaat last krijgen van de nieuwe routes voor Lelystad. Dijksma is daarover in gesprek met Teuge en Lemelerveld, maar laat in de brief weten dat er toch rekening moet worden gehouden met ‘beperkingen van de activiteiten’.

In het nieuwe ontwerp van de aanvliegroutes wordt ook bevestigd wat al eerder duidelijk was: de vliegtuigen zullen zolang mogelijk hoog blijven vliegen en een landing uiterlijk boven Zwolle-Zuid inzetten.

Dinsdagochtend werd al gesproken over het sluiten van vliegveld Teuge als de route zou worden zoals nu in het ontwerp staat. “Als de route zo blijft, gaan we failliet”, stelde directeur Meiltje de Groot van dat vliegveld.

Lees ook

Vrijwilligers bieden hulp en steun in de laatste levensfase

REGIO – “Ik vind het mooi dat ik betrokken mag zijn bij cliënt en mantelzorgers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.