38ste all inn toernooi bij ovc21

  In poule C,D en E werd de finale gespeeld door het G-voetbalteam 1 tegen het G-voetbalteam 2, de wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen door het G-voetbalteam 1. De finale op het hoofdveld werd gespeeld door FC Handjeklap, onder aanvoering van Arnold Ningbers, en het team M & M, onder aanvoering van Jan Mulder.

  De verwachtingen waren vooraf hoog gespannen, zouden de mannen en vrouwen van Jan Mulder FC Handje Klap van de troon gaan stoten? Na een spannende wedstrijd ging ook dit jaar de 1ste prijs naar FC Handjeklap. Mede door de voortreffelijke muziek van DJ Hoempa Henk werd er zondagmiddag nog lang nagepraat, gezongen en gedanst in Clubhuis De Spil.

  De organisatie ziet u graag weer tijdens het 39ste All-Inn Toernooi van OVC ’21 in 2018.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.