18 jarige jongen uit hardenberg afgelopen nacht gewond geraakt

  Dat meldt RTV Oost

  De jongen uit Hardenberg maakte deel uit van de groep jongeren die werd aangereden door de auto van de Drentse vrouw. In dat groepje vielen nog twee gewonden, een 17-jarige jongen uit Coevorden en een 22-jarige vrouw uit Schoonebeek. De twee jongens zijn kort buiten westen geweest, de vrouw raakte gewond aan haar knie. De verdachte uit Erica is gearresteerd.

  Agenten waren op het moment van het incident al ter plaatse om verklaringen over de vechtpartij op te nemen. Het groepje jongeren stond toen op de weg. De 21-jarige vrouw liep bij de groep vandaan, stapte in een auto en reed vervolgens in op de jongeren.

   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.