werkzaamheden in varsenerstraat ommen

  In september start de bouw van een woonwinkelcomplex op de hoek van de Wethouder Paarhuisstraat en Varsenerstraat in het centrum van Ommen. Ter voorbereiding op de bouw worden in de Varsenerstraat kabels, leidingen en riolering verlegd. De werkzaamheden aan de riolering worden uitgevoerd door aannemer Dunnewind. Van Gelder verzorgt het verleggen van kabels en leidingen.

  De werkzaamheden starten op maandag 29 mei 2017 en zijn voor de start van Ommer Bissingh op 10 juli 2017 afgerond. Tijdens de  Ommer Bissingh wordt niet in dit gebied gewerkt.

  Tijdelijke weg

  Allereerst wordt een tijdelijke weg aangelegd over het terrein waar het woonwinkelcomplex wordt gebouwd. Daarna wordt een deel van de Varsenerstraat opgebroken om werkzaamheden uit te voeren. Het gaat om het deel tussen de Wethouder Paarhuisstraat en de Gasthuisstraat/Bermerstraat, aan de zuidkant van de nieuwe HEMA.

  Winkels bereikbaar

  De Varsenerstraat blijft tijdens de werkzaamheden open voor voetgangers en fietsers. Hiervoor blijft een route langs de winkels beschikbaar. Verkeer richting de Gasthuisstraat en Bermerstraat kan via de tijdelijke weg rijden. Ook de parkeerplaatsen aan de Varsenerstraat zijn via deze tijdelijke weg beschikbaar. Verkeer moet rekening houden met enige hinder.

  Tijdelijke bestrating

  Als de werkzaamheden aan kabels, leidingen en riolering klaar zijn, wordt het straatwerk hersteld. Deze bestrating is tijdelijk. Nadat de nieuwe HEMA is opgeleverd, krijgt het gebied een nieuwe inrichting. Er wordt dan nieuwe bestrating aangebracht.

  Start bouw

  Begin september start de bouw van het woonwinkelcomplex waar HEMA zich vestigt. HEMA Ommen verhuist in 2018 naar dit complex. Op de 1e verdieping van het complex worden 4 appartementen gebouwd.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.