Home / wandeltocht de groene looper staat weer voor de deur

wandeltocht de groene looper staat weer voor de deur

Voor de 30 km. kunt u van 08.00 – 10.00 uur starten. Voor de 20 km. van 09.00 -11.00 uur en voor de 13 km. van 10.00- 12.00 uur. Voor alle afstanden worden de wandelaars uiterlijk om 17.00 uur weer terugverwacht bij het startbureau.

Bij startplaats Het Oude Station, aan de Stationsweg 2, is ook parkeergelegenheid voor uw auto. De kosten voor deze wandeling zijn 4 euro. Donateurs / leden van Wandelvereniging Green Shoes Dalfsen betalen 2 euro en leden van de KNWB of een andere in Nederland erkende wandelbond krijgen 1 euro korting.

U krijgt een routebeschrijving mee en de route is tevens goed aangegeven middels routepaaltjes. Uw trouwe viervoeter is welkom mits deze is aangelijnd. Voor deze wandeltocht is geen aanmelding nodig. Voor eventuele inlichtingen kunt u contact opnemen via info@greenshoes.nl of 06-48434468. Kijk voor actuele informatie op onze site: www.greenshoes.nl

 

Lees ook

Danique Noordman speelt de komende drie jaar bij PEC Zwolle

DALFSEN – Voetbalster Danique Noordman (17) uit Dalfsen speelt de komende drie seizoenen voor PEC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.