wandeling met gids over de ommerschans

    De Ommerschans had een rol in Het Pauperparadijs als één van de veenkoloniën. Op zaterdagmiddag 13 mei om 14.30 uur is de starttijd van de wandeling onder leiding van een gids. De deelnamekosten aan deze bijzondere wandeling bedragen 4 euro p.p. incl. een kopje koffie of thee. Deelnemers aan de lezing van Suzanna Jansen kunnen de kortingsbon inleveren, die zij destijds hebben ontvangen. Het vertrekpunt voor de wandeling is: Hoeve no 4, familie Hiemstra, Balkerweg 72, 7739 PT Ommerschans U kunt zich aanmelden via info@deommerschans.nl Voor meer informatie: www.bibliotheekhardenberg.nl of info@bibliotheekhardenberg.nl

    LAAT EEN REACTIE ACHTER

    Vul alstublieft uw commentaar in!
    Vul hier uw naam in

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.