Home / wandeling met gids over de ommerschans

Naar aanleiding van een drukbezochte lezing van Suzanna Jansen op 8 februari 2017 j.l. over haar boek ‘Het Pauperparadijs’ organiseert de Bibliotheek in samenwerking met Vereniging de Ommerschans een wandeling over de Ommerschans.

wandeling met gids over de ommerschans

De Ommerschans had een rol in Het Pauperparadijs als één van de veenkoloniën. Op zaterdagmiddag 13 mei om 14.30 uur is de starttijd van de wandeling onder leiding van een gids. De deelnamekosten aan deze bijzondere wandeling bedragen 4 euro p.p. incl. een kopje koffie of thee. Deelnemers aan de lezing van Suzanna Jansen kunnen de kortingsbon inleveren, die zij destijds hebben ontvangen. Het vertrekpunt voor de wandeling is: Hoeve no 4, familie Hiemstra, Balkerweg 72, 7739 PT Ommerschans U kunt zich aanmelden via info@deommerschans.nl Voor meer informatie: www.bibliotheekhardenberg.nl of info@bibliotheekhardenberg.nl

Lees ook

Het Boek van de Week

Cormoran Strike is op bezoek bij zijn pleegouders, tevens oom en tante, in Cornwall. Hij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.