Home / vrijwilligerssteunpunt ommen organiseert maatschappelijke beursvloer

vrijwilligerssteunpunt ommen organiseert maatschappelijke beursvloer

Organisaties en ondernemers kunnen zich nu aanmelden voor de Maatschappelijke Beursvloer via www.beursvloerommen.nl

Het doel van deze Beurs is om op laagdrempelige wijze vraag en aanbod van maatschappelijke organisaties en ondernemers bij elkaar te brengen om daarmee de kracht van de lokale samenleving in Ommen te versterken. Zo ontstaan nieuwe contacten en leren ondernemers ook het maatschappelijke veld kennen. Medewerkers van vrijwilligerssteunpunt Ommen gaan de komende maanden hun uiterste best doen om zoveel mogelijk ondernemers, verenigingen en stichtingen te enthousiasmeren voor deelname. Daarbij kunnen zij ook rekenen op een aantal ambassadeurs voor de Maatschappelijke Beursvloer, waaronder Bentum Nijboer notarissen, Accountantskantoor Countus, Lions, OVO, Ommer Bissingh, Ommer Nieuws en wethouder Ko Scheele.

Tijdens de maatschappelijke beursvloer wisselen bedrijven en vrijwilligersorganisaties met gesloten portemonnee onderling diensten en middelen uit. De eerste editie van Beursvloer Ommen afgelopen jaar leverden deals op met een waarde van bijna 10.000 euro. In anderhalf uur tijd kwamen er twaalf overeenkomsten tot stand tussen de deelnemende organisaties. Ondernemers uit Ommen kunnen op deze manier hun maatschappelijke betrokkenheid bij de lokale samenleving tonen door verenigingen en stichtingen te ondersteunen. Als tegenpresentatie verlenen verenigingen en stichtingen een dienst aan ondernemers.

Bedrijven, verenigingen en stichtingen hebben tijdens de beursvloer anderhalf uur de tijd om met elkaar te bespreken of zij iets voor elkaar kunnen betekenen. Uiteindelijk is het bedoeling dat er zoveel mogelijk matches tussen vraag en aanbod tot stand komen. Deelname aan de beursvloer is gratis. Op donderdag 2 november 2017 start de beursvloer in Praktijkschool De Maat aan de Baron van Fridaghstraat 137 te Ommen om 17.00 uur en eindigt rond 19.00 uur.

Lees ook

Het Boek van de Week

We hebben reikhalzend uitgekeken naar dit nieuwste prentenboek van Mark Haayema (zie Boek van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.