vrijwilligerspunt dalfsen organiseert informatieavond in trefkoele

  Het Vrijwilligerspunt Dalfsen is sinds 1 januari 2016 de organisatie die schademeldingen afhandelt die onder de vrijwilligersverzekering vallen. Marleen Schömaker, medewerkster van het Vrijwilligerspunt zegt: “Wij hebben goede ervaringen met deze verzekering. Meldingen worden snel en naar tevredenheid afgehandeld.” Er komen echter nog regelmatig vragen binnen bij het Vrijwilligerspunt over de verzekering. Daarom hebben we iemand uitgenodigd die alles weet van deze verzekering en vragen kan beantwoorden van verenigingen en organisaties.
  Een ieder die meer wil weten over de VNG vrijwilligersverzekering is van harte welkom op 13 juni. De avond is vrij toegankelijk. De koffie staat klaar vanaf 19.45 uur. Wel graag even aanmelden via info@vrijwilligerspuntdalfsen.nl of telefonisch: 06-39345740.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.