volkspartij ommen vooruit organiseert het zorgpodium

  Wat is het effect van de marktwerking in de Zorg in Ommen, hoe worden de mantelzorgers ondersteund, wat gebeurt er op gebied van preventie, is er eenzaamheid in Ommen, hoe zit het met onafhankelijk toezicht en hoe staat het met de Zorg op Maat, ook in de kleine kernen van Ommen? Over deze en meer belangrijke onderwerpen wordt gediscussieerd tijdens het ‘Zorgpodium’. Aan de hand van een 10-tal stellingen die informatief en aantrekkelijk worden ingeluid, kan elke bewoner meepraten en vragen stellen. Op het podium is een panel aanwezig dat bestaat uit vertegenwoordigers van vele terreinen in de zorgsector:

  Jan Flier: Gezinsbehandelaar jeugdzorg Dimence

  Ben Koenen: Zorgondernemer sociaal domein

  Pieter Kant: Toezichthouder en (ex)-cliëntenraadslid,

  Paul Habets: Huisarts en (ex) vicevoorzitter LHV (Landelijke Huisartsenvereniging)

  Gerrit Middelkamp: Gemeenteraadslid voor de VOV

  Carien Knook: Thuiszorg Saxenburg

   Zicht op de hete hangijzers, 

  In het tweede jaar na de overdracht van de zorgtaken van de centrale overheid naar de gemeente, vindt de VOV het belangrijk de vinger aan de pols te leggen en meer zicht op de gang van zaken in Ommen te verkrijgen – wat zijn hete hangijzers en wat gaat er goed? Het Zorgpodium is een ideale gelegenheid om de ervaringen van bewoners hierover te kunnen horen, inventariseren en mee te nemen richting gemeentebestuur. Samen kunnen we goede zorg in Ommen realiseren. Wie ook meer zich op het thema wenst en een woordje mee wil praten, kan de bijeenkomst in Oldenhaghen, Hessel Mulertstraat 22, op 17 mei niet missen!

   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.