Home / volcojeugd terug in de topklasse

De jeugd van Volco is op de weg terug. Na een aantal jaren van afwezigheid is het gelukt om in twee categorieën door te dringen tot de topklasse seizoen 2017-2018. De hoogste jeugdcompetitie in de regio Noord. Volco ziet hierin bevestiging dat er dankzij het uitgestippelde beleid en natuurlijk de inzet van trainers en spelers weer wat moois groeit onder het Volcohome.

volcojeugd terug in de topklasse

Meisjes C is misschien wel de grootste verrassing van deze kwalificatieronde. De meiden van Roelien Willems wisten in Steenwijk te pieken op het juiste moment en had het aan een overwinning op Set Up IJsselmuiden genoeg voor plaatsing. Vooraf misschien niet verwacht, des te meer waardering verdient dit team.
De A- en B jeugd mocht in eigen hal aantreden. Gerrit Stobbelaar met Meisjes B maakten het behoorlijk spannend maar klaarde uiteindelijk met een gedeelde tweede plaats (met 3 teams) het klusje door DAC net aan voor te blijven. Een dubbeltje op zijn kant maar daar maalt niemand meer om.

Voor de A meiden viel het dubbeltje net de verkeerde kant op, in een poule waar zomaar iedereen maar van iedereen leek te winnen. Twee overwinningen brachten Alex Sanders en Hester Wermink niet de gewenste plaats bij de beste twee van de poule, wel een hoop teleurstelling.
Meisjes A mag net als Meisjes B2 op 13 mei proberen een plek in de hoofdklasse te bemachtigen.

Lees ook

Uit Hei en Dennen: Van die dingen

Hoera, ik mag vanmiddag naar mijn vriendelijke tandartenpraktijk. De boss himself gaat mijn kakement onder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.